Hi there Glow Gangster!

Welcome to our website. Make sure to follow us on Instagram & Facebook for more glowing tips & tricks.

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen of opmerkingen hebt. We love to hear your opinion!

Follow our awesomeness
  • No products in the cart.
sidearea-image sidearea-image
back to top
Image Alt

About Us

Natural

Onze producten bevatten nooit parabenen, petrochemische derivaten, artificiële kleurstoffen, siliconen of andere chemische ingrediënten

Vegan

90% van onze merken zijn vegan én nooit getest op dieren

Instant Glow

De selectie van The Glow Gang helpt je om je huid te laten stralen, no matter what

Welcome to the Glow Gang & welcome to my small journey to make a big glowing difference!

Who am I?

Mijn naam is Titia, een 29-jarige yogalerares en digital junkie uit België. Mijn interesse voor alles wat te maken heeft met natuurlijke beautyproducten startte dankzij mijn carrière in zowel cosmetica als voeding (en dan vooral natuurlijke, plantaardige voeding).

In de aanloop naar mijn 30ste verjaardag zie ik het als mijn ultieme missie om te blijven stralen (ja, ook ik ben bang van die ‘big 3-0’). Uiteraard zijn er verschillende tools voorhanden om dit tot een goed einde te brengen, waarvan (natuurlijke) huidverzorging er een heel erg belangrijke van is.

What the **** is the Glow Gang?

The Glow Gang is een webshop met focus op natuurlijke, biologische en – waar mogelijk – veganistische huidverzorgingsproducten met een luxetoets. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van mooie verpakkingen en lekkere geurtjes? Ook kan je je inschrijven om tweemaandelijks een natuurlijke (test)box bij je thuis te ontvangen om te ontdekken wat je als Glow Gangster allemaal nodig hebt om die
specifieke maanden door te komen.

The Glow Gang is ontstaan vanuit het idee om alle vrouwen (en mannen) te helpen zoeken naar die innerlijke en uiterlijke ‘glow’ én hen producten en ideeën aan te reiken om die ook te bewaren. Als ‘Glow Gangster’ ben je iemand die het wel meer dan eens (of misschien wel altijd) druk heeft, die graag het maximum uit het leven wilt halen en die ‘nee’ zeggen tegen leuke dingen vaak heel erg moeilijk
vindt.

Met andere woorden: you do not want to compensate, you want it all.
De producten en boxes die je hier kan terugvinden helpen je om nooit ofte nimmer die glow te verliezen, om te blijven stralen no matter what life throws at you. We willen je niet alleen merken laten uitproberen die je huid alive & kicking doen voelen, we zorgen er ook voor dat de potjes van deze beautytoppers ook nog eens heel erg mooi staan te pronken op je badkamerkastje.

Naast natuurlijke gezichts- en huidverzorgingsproducten geven we je ook informatie over wat je nog kan doen om er voor altijd zo jong uit te zien als jij je voelt.

Here at the Glow Gang, we love well-designed packaging and products, pamper ourselves, have fun and not feel guilty about it. But we want to do all this with respect for the planet and nature.