Algemene voorwaarden

 Algemene Voorwaarden

ALGEMEEN

De 'The Glow Gang' webshop, met hoofdzetel in Leuven,  BTW BE0628.912.762 , verkoopt natuurlijke, diervriendelijke, veganistische/vegetarische en biologische schoonheidsproducten en accessoires.

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle verkopen door the Glow Gang en sluiten alle toepassingen van eender welke afwijkende of specifieke voorwaarden van de koper uit. Geen enkele afstandsverklaring of aanpassing van deze verkoopsvoorwaarden zijn bindend voor the Glow Gang, tenzij schriftelijk goedgekeurd door een gemachtigde vertegenwoordiger van the Glow Gang.

De webshop The Glow Gang en het aanbod van producten wordt met de uiterste zorg samengesteld, maar toch is het mogelijk dat de verstrekte informatie of de prijs fouten bevat of niet geheel actueel is. 

Mocht u vragen hebben over de samenstelling, beschikbaarheid of leveringsopties, neem dan zeker contact op met the Glow Gang door een e-mail te sturen naar hello@theglowgang.be.

 

PRIJS

Elk product wordt aangeduid met een prijs inclusief btw. Verzending is in de meeste gevallen gratis, maar alle informatie hierover vindt u op de pagina "Verzending en ophaling". De aangegeven prijzen verwijzen naar het product zoals beschreven in de begeleidende tekst. De foto's zijn decoratief en kunnen decoratieve elementen bevatten die niet in de prijs zijn begrepen.

De verzendingskosten zijn:

  • In België, Nederland & Luxemburg geniet je van gratis levering (hurray!)
  • Voor Duitsland, Engeland en Frankrijk is levering gratis voor bestellingen boven de 75 euro. Voor bestellingen onder 75 euro rekenen we 8 euro shipping costs.
  • Voor de rest van de wereld: gratis levering voor bestellingen boven 300 euro. Voor bestellingen onder 300 euro rekenen we 30 euro shipping costs.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief verpakking, handling en gelden voor alle pakketjes lichter dan 3kg.

Speciale aanbiedingen zijn alleen geldig gedurende de periode zoals vermeld op de website.

 

BETALING

Je kan kiezen tussen verschillende betaalmethodes:

  • Paypal
  • Bancontact
  • Visa / Maestro / Mastercard
  • KBC/CBC Betaalknop 
  • Apple Pay
  • iDeal

The Glow Gang aanvaardt geen cheques of cash betalingen.

Van zodra we de betaling goed ontvangen hebben, wordt je bestelling opgestuurd.

 

LEVERING

Alle producten kunnen ofwel persoonlijk afgehaald worden bij ons afhaalpunt in Leuven of worden bezorgd door ‘bpost / DPD / DHL’. 

Als u ervoor kiest om uw aankopen persoonlijk op te halen, kunt u uw bestelling ophalen op afspraak. Stuur hiervoor even een mailtje naar hello@theglowgang.be.

Als u uw bestelling in wilt laten afleveren, gelieve ons uw afleveradres door te geven. U ontvangt alle benodigde informatie per e-mail direct nadat uw bestelling is geaccepteerd. De leveringsdatums en bezorgservice kunnen variëren afhankelijk van de aard van producten.

 

TERUGNAMEBELEID

De retourtermijn van the Glow Gang is 14 dagen.

Indien de terugname onder ons retourbeleid valt, zal the Glow Gang u uiterlijk binnen 14 dagen nadat het product is geretourneerd, de prijs terugbetalen die u voor het product heeft betaald. U bent verplicht te betalen voor de retourlevering van het product. Indien van toepassing betaalt the Glow Gang voor het verzenden van vervangende producten en / of diensten.

In uw email aan ons dient u ons te informeren over de reden van retour + bestellings- of factuur nummer. De retourperiode wordt gerekend vanaf de dag dat we het product hebben verzonden.

Bij het retourneren van een product: 

U bent verplicht het product in dezelfde staat te bewaren als bij aflevering. Het artikel / de artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd in de originele verpakking.

U mag het product niet hebben gebruikt, maar u heeft het recht om de staat te onderzoeken waarin het product verkeerde toen het werd afgeleverd. Als tijdens het onderzoeken schade aan het product wordt toegebracht, komt het product niet in aanmerking voor het retourbeleid. 

We raden u ten zeerste aan om de goederen bij aankomst te controleren. Mocht het stuk niet naar u zin zijn, dan kunt u het naar ons terugsturen en krijgt u het bedrag van de bestelling teruggestort (excl. eventuele verzendkosten). Als de producten zijn geleverd door een ander leveringsbedrijf dan ‘bpost’, controleer dan het product wanneer de bezorgende werknemer nog aanwezig is. Als er iets mis is met het product, schrijf dat dan samen met het leveringsbedrijf op.