Brands

BYBI 

bybi-beauty-founders


BYBI
staat voor By Beauty Insiders. Dit natuurlijke beauty merk werd in 2017 opgericht door Elsie & Dominika, twee beauty bloggers die ernaar streven om producten te creëeren die ze zelf zouden gebruiken maar nog niet in de winkel of online zijn tegengekomen. Het resultaat? Een lijn van producten die niet enkel heerlijk voelen op de huid, maar die er ook mooi uitzien. 

Transparantie & innovatie zijn twee waarden die ze heel hoog in het vaandel dragen. Transparantie, omdat ze vinden dat iedereen moet weten wat er in de producten zit die je op je huid smeert. En innovatie, omdat natuurlijke producten niet noodzakelijk gelijk zijn aan 'basic' producten. 

Clean Beauty Co

Voor Elsie & Dominika begon het allemaal met Clean Beauty Co, het grootste natuurlijke beauty platform van de UK. Ze startten met Clean Beauty Co om mensen bewust te maken van wat er zich allemaal in hun huidverzorging bevindt. 

De ingrediënten

BYBI Beauty maakt enkel producten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit die 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij zijn. 

ISLA APOTHECARY

isla-apothecary-kate


De producten van Isla Apothecary combineren biologische, natuurlijke ingrediënten met aromatherapie. Kate, de oprichter van Isla Apothecary, is een grote voorstander van puurheid en eenvoud. Daarnaast gelooft ze heel erg in de kracht van rituelen: wat een schoonheidsritueel in zekere zin is. 

De ingrediënten

Elk product wordt gemaakt in kleine batches om ervoor te zorgen dat de ingrediënten in het finale product zo vers en werkzaam mogelijk zijn. Elke formule bevat ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn omwille van hun natuurlijke, therapeutische kwaliteiten en de synergieën die ontstaan door hun samenwerking. 

De producten bestaan enkel uit natuurlijke, ethisch verworven en - waar mogelijk - biologische ingrediënten. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. 

Duurzaamheid

Naast focus op de ingrediënten, focust Isla Apothecary ook op het reduceren van afval en op recycleren. Daarom zijn de flesjes en potjes niet nog eens extra verpakt in een doosje. 

LILFOX

Lilfox-miami-founder

LILFOX MIAMI is ontstaan in de jungle van Miami. Alexis Rose, de oprichtster, wilt je uitnodigen om even stil te staan en een moment voor jezelf te nemen. Haar collectie focust op dagelijkse beauty rituelen en self-care. 

De ingrediënten

De producten zitten boordevol botanische extracten, exotische en ongeraffineerde oliën van planten, minerale klei en kristallen om je zo mee te nemen in het magische bos van LILFOX Miami. 

In plaats van gezuiverd water, worden de producten van LILFOX gemaakt met hydrosols. Hydrosols worden geproduceerd bij de distillatie van essentiële oliën en bestaan uit het vocht dat overblijft nadat het water en de olie van elkaar zijn gescheiden. Het bevat wateroplosbare stoffen uit de olie en heeft ook veel van de therapeutische eigenschappen, zij het in veel zwakkere vorm. Dat maakt dat deze producten ook geschikt zijn voor de gevoelige huid, die in bepaalde gevallen reageert op etherische of essentiële olie. 

Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen en zijn nooit getest op dieren. 

Bring the fox home 

Alexis Rose wil met haar producten niet enkel je huid doen stralen, maar ook je innerlijke zelf. Haar producten helpen je om thuis een waar schoonheidsritueel op te zetten dat je even helemaal laat wegdromen.