Shipping policy

Shipping policy

STANDAARD LEVERING

Bestellingen zullen verzonden worden met bpost, DPD of DHL. We streven ernaar om jouw pakje vanuit onze opslagplaats binnen de 2 tot max. 4 werkdagen aan te bieden aan de verzender.

Na verzending van het pakje zal je een email ontvangen met een track & trace code. Met deze code kan je de status van je pakje volgen. Wanneer je je pakje niet ontvangen hebt binnen de 10 werkdagen is er iets misgelopen. Neem in dat geval contact met ons op via hello@theglowgang.be. We helpen je graag om uit te zoeken wat er misliep.

VERZENDKOSTEN 

LEVERING IN BELGIË, NEDERLAND & LUXEMBURG:
Gratis (hurray!). De bestelling zit in een beschermende verpakking met track & trace code zodat je je pakje kan volgen.

LEVERING IN DUITSLAND & FRANKRIJK:
Gratis voor bestellingen boven de 100 euro. Voor bestellingen onder de 100 euro betaal je 9 euro verzendkosten. De bestelling zit in een beschermende verpakking met track & trace code zodat je je pakje kan volgen.

LEVERING IN DE UK:
Gratis voor bestellingen boven de 100 euro. Voor bestellingen onder de 100 euro betaal je 14 euro verzendkosten. De bestelling zit in een beschermende verpakking met track & trace code zodat je je pakje kan volgen.

VOOR DE REST VAN DE WERELD:
Gratis voor bestellingen boven de 300 euro. Voor bestellingen onder de 300 euro betaal je 30 euro verzendkosten. Houd ook rekening met eventuele invoerkosten. De bestelling zit in een beschermende verpakking met track & trace code zodat je je pakje kan volgen.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief verpakking, handling en gelden voor alle pakketjes lichter dan 3kg (gebruik het gewicht van de producten als guideline). Ter info: BTW is inbegrepen in de prijs van alle producten.

 

AFHAALPUNT

Wij bieden je ook de mogelijkheid aan om je bestelling af te halen bij ons afhaalpunt in Leuven. Dit kan op afspraak, na een mailtje naar hello@theglowgang.be.